Sellu- ja paperiteollisuuden vaativiin tarpeisiin Valkeakoskelta

Yhteystiedot

Levy- ja Teräsrakenne Horsmalahti Oy:n ydinpalveluihin kuuluu levytyö /hitsaus, koneistus sekä laitehuolto. Vuodesta 1948 toiminut yrityksemme valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä tuotteita ja palveluita sellu- ja paperiteollisuuteen. Asiakkaitamme ovat kotimaiset sellu- ja paperiteollisuusyhtiöt sekä yritykset, jotka tuottavat niille koneita ja laitteita alihankkijoina tai sopimusvalmistajina.

Vahvuutemme koneistuksessa ovat laadukas työnjälki, osaava tiimi sekä kehitetyt, tehokkaat tuotantoprosessimme. Haluamme tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman kokonaisvaltaista palvelua ja auttaa heitä pääsemään tavoitteisiinsa.

Monipuolinen ja laadukas konekanta

Monipuolinen ja laadukas konekantamme mahdollistaa niin isojen kuin pientenkin kappaleiden sujuvan valmistamisen. Kahdellakymmenellä karusellisorvillamme pystymme joustavasti ja monipuolisesti koneistamaan asiakaan vaatimusten mukaisia kappaleita. Karusellisorvit on modifioitu varustamalla ne Heidenhain CNC -ohjauksella sekä tarkoituksenmukaisella mekaniikalla. Monimuotoisten kappaleiden koneistus tapahtuu pysty- ja vaakakaraisilla CNC-ohjatuilla työstökeskuksilla.

Teollisuuden korkeat laatuvaatimukset

Paperia, pehmopaperia ja kartonkia käytetään lukuisissa lopputuotteissa, kuten pakkauksissa, hygieniatuotteissa sekä kirjoitus- ja painopaperina. Paperia valmistetaan paperikoneilla ensiö- ja kierrätysmassasta. Paperinvalmistusprosessi sisältää useita vaiheita, joissa massasta valmistetaan paperia tai kartonkia rainaamalla, puristamalla ja kuivaamalla. 


Paperitehtaassa on lisäksi muita laitteita muun muassa massan käsittelyä ja paperin jälkikäsittelyä, kuten rullausta, leikkausta ja rullankäsittelyä, varten. Näihin kaikkiin prosesseihin tarvitaan laadukkaita ja kestäviä osia, joita Levy- ja Teräsrakenne Horsmalahti Oy valmistaa Valkeakosken toimipisteessään. Vaikka paperikoneen elinkaari voi olla kymmeniä vuosia, varaosia tarvitaan jatkuvasti.


Selluntuotanto vaatii tehokkaita puunkäsittelyprosesseja, joista puu siirretään jatkokäsiteltäväksi. Tukit vastaanotetaan, kuoritaan, haketetaan ja seulotaan, minkä jälkeen prosessit jatkuvat kuitulinjalla. Levy- ja Teräsrakenne Horsmalahti Oy valmistaa laadukkaita levy- ja teräsosia selluteknologiatoimittajille ja selluteollisuuden yhtiöille. Tarjoamme asiantuntevaa suunnittelupalvelua osien valmistusprosessin eri vaiheisiin. Sellu- ja paperiteollisuuden vaativien prosessien takia tuotteemme ovat huippulaatuisia ja erittäin kestäviä.